Nebojíme sa ničoho!


Upratovanie aj toho najzanedbanejšieho priestoru nám nikdy nerobilo ani ten najmenší problém. Dôkladne upratovanie a precízne vyčistenie aj tých najmenších škár je presne to, na čom si skutočne dávame najviac záležať. Každý detail v našej práci sa počíta a je dôležitý pri konečných krokoch. Čistenie kobercov Poprad Veľká je jedným z našich krokov, v ktorých postupujeme pri upratovaní akýchkoľvek priestorov si sami vyberiete. Rovnako dôkladné čistenie kobercov je tiež veľmi dôležité pokiaľ chcete dosiahnuť maximálny pocit čistoty a preto sa aj Vašim kobercom budeme naplno venovať a postaráme sa o to, aby žiadne nečistoty nedostali šancu.

čistenie

Medzi ďalšie úkony, ktoré pravidelne vykonávame patrí aj vysávanie či umývanie podláh. Vaše podlahy nikdy neboli také vyleštené ako po našom odchode. Dávame si záležať, aby na podlahách z akýchkoľvek materiálov po nás neostala ani jediná čmuha. Tak si môžete byť vždy za každých okolností istí, že sú čisté ako nikdy predtým. Prach, ktorý sadá nie len na poličky ale aj na každý jeden kus nábytku si človek všimne na prvý pohľad. Jeho neustále utieranie je unavujúce a nekončiace. Tejto nemylej povinnosti Vás však veľmi radi zbavíme veľmi rýchlo!

poriadok

Pri upratovaní sa samozrejme postaráme aj o nežiadúci prach, ktorý sadne na úplne všetko a môže dokonca spôsobovať aj problémy s dýchaním. Skutočne sa nebojíme žiadnej práce spojenej s upratovaním veľkých či malých priestorov a na konci vždy radi sledujeme spokojné tváre našich klientov. Chcete sa pridať k spokojným zákazníkom našej spoločnosti? Upratovanie Vám viac nemusí robiť vrásky na tvári. My sa o všetkú špinu a neporiadok postaráme za Vás. Stačí nás len telefonicky kontaktovať a pri osobnom stretnutí v podobe obhliadky priestorov sa vieme dohodnúť na všetkých detailoch ohľadom nasej práce a nástupu. Budeme sa snažiť vyhovieť všetkým Vašim požiadavkám najviac ako sa len bude dať a zabezpečiť všetko podľa Vašich predstáv.