Chlapské okamihy


Aj váš partner má niekedy také obdobie, že je lepšie, keď sa s ním nerozprávate? Vo vzťahu je veľmi dôležitá komunikácia, no niekedy máme pocit, že komunikáciu by sme mali odložiť na neskôr. Niektorí muži majú také obdobie počas roka, že by ste sa s nimi nemali rozprávať. Neviem, čím to bude, ale je ich viac. Možno len viac premýšľajú o svojom živote, alebo majú iné priority, či ich niečo trápi. Ako sa z tohto obdobia dostať? Mnoho mužov má taktiež obdobie, kedy si myslí, že nie je príťažlivými. Ich sebavedomie prudko klesá a oni sú z toho utrápení. Možno by aj chceli schudnúť alebo zmeniť svoje stravovacie návyky, no sú zvyknutí na niečo iné.

športové oblečenie

Muži sú zvláštni. Niektorí sú agresívni, iní sú pokojní a iní sú takí plachí. Ak máte doma pokojného partnera, vyhrali ste jackpot. Mať pokojný vzťah je veľkým úspechom. Muži sa ľúbia aj obliekať. Môj muž preferuje športovú módu, no vie sa obliecť aj elegantne. Ale to len na oslavy alebo pohreby. Športové oblečenie vidíme na mužoch najčastejšie. Hodia na seba tenisky, šortky a tričko a sú vybavení. Netrávia pred zrkadlom veľmi veľa času, takže my ženy sa môžeme donekonečna upravovať. Muž je spokojní, keď sa pravidelne osprchuje a navonia sa. Môj muž si dokonca ani len neupravuje vlasy a vždy jeho vlasy vyzerajú super. Ja môžem používať hocijaké prípravky, a stále nie som spokojná so svojimi vlasmi.

muž

Muži sa obliekajú do práce športovo. Kto pracuje na stavbe, oblieka si monterky. Ak máte však doma podnikateľa, určite mu zakaždým žehlíte košele a nohavice.  Aj lekári musia nosiť oblečenie, ktoré prislúcha jeho oboru. Tieto oblečenia do práce by mali byť vždy vyžehlené alebo pekne poskladané. Zvyknete aj vy svojmu partnerovi prať a žehliť jeho oblečenie? Mnoho žien to robí. Však tvoria spolu pár a domáce práce sú určené pre ženu.