Prečo vlastne jeme a ako jeme


Ako zostať fit do vysokého veku. Mali by sme byť podľa jeho čo najdlhšie byť kvázi funkčný a sebestačný. Podľa neho by sme mali piť každý deň orech no mne to pripadá pritiahnuté za vlasy čo sa máme naučiť slopať. No neviem podľa gusta žiaden DISKUTAT. Môj osobný názor je ten ako aj jeho že pohyb je na prvom mieste. To preferujem aj ja keď len doma si zacvičíte pri otvorenom okne. Skôr si myslím a nemýlim sa na prvom mieste je strava. Ako som čítala ako na nás vplýva strava vyzeráme tak ako jeme ale je to Top. Názov Strava a krása. Strava podstatnou mierou ovplyvňuje pekný vzhľad nášho organizmu.

sme to čo jeme

Tzv. správnou výživou môžeme dosiahnuť že náš vzhľad bude dokonca atraktívny. Lebo sa zvýši hebkosť a lesk pokožky aj tváre resp. celkový šarm. Toto všetko sú príznaky správneho stravovania sa. Toto všetko súvisí do značnej miery s telesnou krásou. Naša pokožka. Ako môžem poznamenať my ženy sa radi páčime mužom hlavne takým ktorým na tom záleží. Tie ktoré máte problémy čo sa týka pleti že ju máte mastnú a šupinatú že máte tzv. akné na miesto toho že zoberiete rôzne prípravky mali by ste sa zamyslieť čo jete a strava veľmi vplýva na pokožku tváre.

za hrsť zdravia

Keby ste viac jedli ovocia a zeleniny ktoré majú vitamíny skupín A a C a nejedli toľko korenených jedál a iné tak by sa vám upravila ja pokožka. Najlepšou starostlivosťou je vyvážená strava resp. vegetariánska strava. Ako jeme tak vyzerajú aj naše nechty aj vlasy aj hmotnosť aj oči všetko. Naše vlasy a podobne sú tzv. tkanivá nášho organizmu preto ak máme lámavé nechty či biele prúžky na nechtoch alebo suché vlasy bez lesku vyblednutou farbou sú následkom chybnej stravy . Ako napr. nadmerné vylučovanie kožného mazu či lupiny a pod. Náš stav sa odráža predovšetkým v našom pohľade. Či máme jasné a žiarivé oči bez škvŕn a šupinatých viečok.